Garage Autoservice Witkar Alkmaar

Garage Autoservice Witkar Alkmaar ligt centraal tussen Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk op het bedrijventerrein Beverkoog.

De garage is gespecialiseerd in het onderhouden van youngtimers. Dit zijn auto’s tussen 15 jaar en 30 jaar oud. Maar natuurlijk kun je ook met je nieuwere auto, bedrijfswagen, camper of aanhanger bij ons terecht.

Onze garage is klein, maar efficiënt ingericht. Hierdoor kunnen we alle soorten werkzaamheden voor jouw auto verrichten.

Omdat we kleinschalig zijn, kunnen we jou één van de laagste uurlonen in Alkmaar en omgeving rekenen. Zo houden wij jouw autokosten betaalbaar.

Daarnaast denken we graag met je mee en helpen je zo veel mogelijk op je kosten te besparen. 'Autorijden is al duur genoeg' is onze filosofie.

Wil je meer nieuws lezen over ons bedrijf? Bezoek ons op

Facebook

Wie is Marcel?

Na jarenlang bij diverse grote merkdealers gewerkt te hebben, is Marcel Wit in 2014 voor zichzelf begonnen en heeft hij garage Autoservice Witkar Alkmaar opgericht.

In loondienst was hij beperkt in welke service hij de klant mocht bieden. Nu heeft hij eindelijk de vrijheid om zelf te bepalen wat hij goed vindt!

Marcel doet namelijk niet alleen wat nodig is, maar hij zorgt ook dat je onderhoudskosten beperkt blijven. Bovendien weet hij je altijd te verrassen, omdat hij graag een stapje extra doet voor jouw tevredenheid. Hij is een echte perfectionist.

In zijn vrije tijd onderhoudt en restaureert Marcel youngtimers en oldtimers. Het onderhouden van auto's is niet alleen zijn werk, maar ook zijn passie!

Wil je meer lezen over zijn werkervaring? Bezoek Marcel Wit op

LinkedIn
down

Youngtimers

Een youngtimer is een auto tussen de 15 en de 30 jaar oud, die mogelijk later de status "klassieker" of "oldtimer" krijgt. De aanschafprijs van een youngtimer is meestal niet erg hoog. En wanneer je zuinig bent op je youngtimer, zal de waarde van de auto niet veel meer dalen. Deze kan zelfs weer gaan stijgen. Wil je meer lezen over youngtimers? Dan raden we je de volgende websites aan:

youngtimer in onderhoud bij garage Autoservice Witkar Alkmaar
down

Nieuwe auto's, youngtimers... en oldtimers!

In mijn vrije tijd knap ik graag youngtimers en oldtimers op. Hiernaast kun je foto's bekijken van auto's die ik in het verleden heb opgeknapt in onze garage.

Momenteel ben ik druk bezig met een Mercedes Heckflosse 230 uit 1965. De auto is nu volledig gestript en geplamuurd. Dus het is tijd voor een nieuwe laklaag.