Waarmee kunnen we je helpen?

Je kunt bij onze garage terecht voor alle soorten werkzaamheden aan jouw auto, zoals een kleine of grote beurt, een APK-keuring, onderhoud aan remmen en uitlaten en het vervangen en uitbalanceren van banden.

Daarnaast kunnen we met moderne apparatuur storingen in jouw auto uitlezen, kunnen we schades repareren en revisiewerkzaamheden uitvoeren.

Een wat oudere auto, zoals een youngtimer, kan op den duur gaan roesten, waardoor hij niet meer door de APK-keuring heen komt. Dit kunnen wij voor je oplossen door laswerk.

APK keuring

Grote en kleine beurt

Bandenservice

Onderhoud en reparaties

Schadeherstel

Ruitreparatie & vervanging

Airco Service

Trekhaakmontage

Welke service kun je verwachten?

Natuurlijk wil je geen onverwachte hoge kosten. Daarom is het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Om deze reden krijg je bij ons altijd vóóraf een prijsopgave.

Als je niet kunt wachten totdat we klaar zijn, kun je gebruikmaken van een gratis leenauto of fiets. Daarnaast is het ook mogelijk om je auto bij jou voor de deur of op je werk op te halen en weer terug te brengen, onze haal- en brengservice.

Als je jouw auto langs brengt voor een grote beurt, wordt je auto altijd gratis volledig gewassen en wordt je interieur gereinigd.

Prijsopgave vooraf

Gratis vervangende auto

Haal- en brengservice

Autoreiniging bij grote beurt

Wachtruimte

Koffie en thee staan klaar

Gratis WIFI internet

Hoe houden wij jouw auto-onderhoud betaalbaar?

Laag uurloon

Omdat onze universele garage kleinschalig is, rekenen we je een laag uurloon, namelijk € 49,50 incl. btw. Landelijk ligt het uurloon voor een universele garage rond de € 55,- excl. btw. En voor een merkgarage is dit zelfs € 80,- excl. btw..

Geen onnodige kosten

Daarnaast denken we met je mee en helpen je kosten te besparen door bijvoorbeeld gebruikte onderdelen te monteren in plaats van nieuwe. Dit kan namelijk een prima alternatief zijn om jouw auto in perfecte conditie te houden.

Autorijden is al duur genoeg en daarom helpen we je graag om géén onnodige onderhoudskosten te maken!

down

Waarom zijn goede banden belangrijk?

Goede banden zijn belangrijk voor veilig en comfortabel rijden. Met slechte banden nemen de prestaties van je auto af, neemt de remweg toe en loop je een hoger risico om te slippen. Verder verhogen te zachte of versleten banden het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van je auto.

Controleer daarom regelmatig je bandenprofiel en bandenspanning!

Twijfel je of heb je vragen? Kom langs, bel of maak een afspraak.

Afspraak maken
monteur garage Autoservice Witkar Alkmaar vervangt autoband
down
auto krijgt APK controle bij garage Autoservice Witkar Alkmaar

Een APK controle of een beurt nodig?

De grote onderhoudsbeurt wordt vaak vergeleken met de APK-keuring, maar dit is niet terecht. Ze worden vaak wel op hetzelfde moment uitgevoerd. Door de grote beurt te combineren met APK, is het namelijk eenvoudiger om beide soorten onderhoudscontroles uit te voeren en ervoor te zorgen dat de auto voldoet aan alle veiligheids- en milieu-eisen.

Is je auto toe aan een APK-keuring of een beurt? Kom langs, bel of maak een afspraak.

Afspraak maken